Stvar u rijaliti

Bivši premijer Srbije Ivica Dačić je u centru pažnje srpske javnosti zbog toga što su ga srpske starlete Ružica Veljković i Nataša Šavija uplele u seks skandal, piše srbijanski "Kurir".

Starlete iz rijalitija "Parovi"odavno ne biraju sredstva da namaknu rejting i dignu sebi cijenu, ali je situacija u vili preksinoć potpuno izmakla kontroli - u seks-skandal uplele su i potpredsednika Vlade i šefa diplomatije Ivicu Dačića!

Naime, bivša "modelsica" Ružica Veljković, iznervirana zbog sumnje da ju je dečko prevario s manekenkom Natašom Šavijom, s kojom se zadržao u ostavi, oplela je po svojoj suparnici.

"Sad ću da je upropastim! Kurva mala, je.. se sa Dačićem za 300 eura! Meni je našla da priča ovdje. Drolja! Znam sve političare sa kojima se j... za pare i s kojima je u šemi", siktala je mrtva pijana i uplakana Veljkovićeva, prenosi "Kurir".

S druge strane, manekenka Nataša Šavija, šokirana zbog izjave pijane Ružice Veljković, pokušala je da spusti loptu.

"Ne mogu da vjerujem kakva je ku... Zar ne zna da neke ljude ne smije da pominje ovdje? Bolesnica jedna! Ovdje se osilila. Može da pominje fudbalere, glumce, manekene, ali političare ne smije! Napila se i to priča", rekla je ona.



Potpredsjednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić poručio je za "Kurir" da mu je ispod nivoa da komentariše takve gadosti. On je poručio da će zbog ovih bljuvotina pokrenuti tužbu protiv onih koji mu spominju ime u tom kontekstu.

"Ispod svakog nivoa je da komentarišem pojavljivanje mog imena u toj emisiji u tom kontekstu. Pošto me često pominju u toj emisiji, ne znam čime izazvano, ne ostaje mi ništa drugo nego da tužim pomenute osobe, s kojima nemam nikakve veze", rekao je Dačić.