Nikad joj nije rekao ne

Nekadašnja Miss Jugoslavije Jelena Jakovljević danas je poslovna žena u Dubaiju, udata za tamošnjeg šeika Saeeda bin Draija.

U intervjuu za srbijanski Blic, Jelena je ispričala kako joj je suprug najveći oslonac u životu te je sigurna kako je ona jedina žena u njegovom životu jer, iako bi po tamošnjem zakonu njen šeik mogao imati više žena, on je u braku samo sa njom.
"Sretna sam što ga imam. Više od desetljeća podržava sve ono što ja želim i čini me sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikad mi nije rekao 'ne' kad sam od njega tražila novac. Kao i Arapi općenito", ispričala je Jelena. 
O svom humanitarnom radu skromno govori. Kaže kako onaj koji daje ne treba se time hvaliti, a sve što radi to čini iz srca, piše Blic.
"Ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje kad je riječ o humanitarnom radu. Moja djeca potječu iz mješovitog braka, od majke pravoslavke-kršćanke te oca muslimana tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože i nacionalnosti", kaže Jelena koja u budućnosti želi još više pomagati onima kojima je to potrebno i potaknuti stvaranje novih humanitarnih udruga.
Inače, Jelena je prije 13 godina odselila u Dubai gdje se zaljubila u Saeeda bin Draija, sina nekadašnjeg ministra protokola. Zajedno imaju troje djece, kćer Asju te sinove Hamdana i Hilala.