Kod sela Dobrosin

Fatlum Musliu (31) iz Bujanovca, sin Jonuza Musliua predsjednika Nacionalnog savjeta Albanaca (NSA) ponovo je umakao policiji, koja od juna ove godine traga za njim.

Juče u popodnevnim satima kod sela Dobrosin, on je šumskim putem ušao autom sa teritorije Kosova. Tu je krenula policijska potjera za njim. U gotovo filmskoj jurnjavi  "golf" sa kosovskim registarskim oznakama, zaglavio se u jednoj njivi, a Musliju i još dvojica mladića pobjegla su na teritoriju Kosova.
Prilikom pregleda vozila, policija je pronašla ličnu kartu i vozačku dozvolu na ime Fatluma Musliua iz Bujanovca. Policija je takođe ustanovila da su na vozilu lažne tablice jer one ne ogovaraju podacima iz saobraćajne dozvole.
Inače, srbijanska policija od početka jula ove godine traga za ovim bjeguncem. Njega je 3. jula ove godine u Bujanovcu privela interventna patrola, pošto je u automobilu kojim je upravljao, pronašla 270 pari patika bez prateće dokumentacije.
Neposredno po privođenju, Musliu je pobjegao iz zgrade Policijske stanice, od kada mu se gubi svaki trag. U policiji je tada rečeno da nije pobjegao jer nije "priveden", već "pozvan" na saslušanje.
Izvor: Jugmedia.info