Partner CNN-a

Regionalni informativni televizijski kanal N1 počeće da radi sutra, 30. oktobra, u 14 časova, a program će se emitovati iz Beograda, Sarajeva i Zagreba.

"Program će biti emitovan iz tri regionalna grada - Beograda, Sarajeva i Zagreba. Ono na šta ćemo se fokusirati su činjenice, a ne fikcija", kazao je danas direktor uredničkog kolegijuma Brent Sadler novinarima prilikom posjete televiziji N1 u Novom Beogradu.
Pored vijesti, u ponudi će biti i "talk-show", jutarnji program, emisije iz kulture, sporta i zabave, dokumentarne serije.
"Ostale televizije dobiće snažnu konkurenciju, a građani potpuno novi vid informisanja... Naš cilj je da kreiramo snažnu televiziju, da profesionalno i odgovorno izvještavamo o stvarnosti koja nas okružuje, da građanima pružimo pogled od 360 stepeni", rekao je direktor programa za Srbiju Jugoslav Ćosić.
Kao partner CNN-a za region, N1 će emitovati i dio programa CNN koji je relevantnim za gledaoce u regionu.
U Srbiji će građani moći da prate N1 preko kablovskih operatora SBB, KDS i Jet, kao i preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beograd netvorka, a biće dostupan i preko portala http://www.n1info.com/rs i IOS, Android i Vindous aplikacija.
U Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, kanal će, pored platforme Total TV, moći da se prati preko Telemaća, u Hrvatskoj preko Maks Tv i Vip Neta, a drugdje u Evropi preko https://www.nettvplus.com/.