Juče je u Ulcinju, na centralnom bulevaru, održana međunarodna ulična trka na kojoj su učestvovali atletski klubovi iz država u regionu iz BiH, Srbije, Sandžaka, Makedonije, Albanije, Kosova i domaćina iz Crne Gore.

Trke su održane u kategoriji pjetlića, mlađih pionira, starijih pionira, juniora i  juniorki kao i  trka seniora i  seniorki. 
Atletičari mnogih klubova koji su učestvovali na ovim trkama nalaze se na pripremama u ovom gradu, prisutnima su željeli pokazati do kojeg su stadijuma stigli u kondicionim pripremama. Ovaj međunarodni susreti mladih atletičara sa Balkana otvorio je potpredsjednik opštine Ulcinj poželjevši gostima dobrodošlicu. 
Prema postignutim rezultatima, atletičari atletskog kluba Novi Pazar bili su najspremniji jer su u mnogim disciplinama osvojili prva mjesta. Na 2000 metara u trci seniorki pobijedila je Ilda Dautović ispred Milane Obradović iz Beograda i Anet Nimet iz Subotice. 
Što se tiče trke na 2000 metara za seniore prvi je bio takođe Novopazarac Jasmin Ljajić, drugi je bio atleticar ak "Besa" iz Peći Ron Krasniqi, a treći atletičar Dejan Ubornji sa Palica. 
Novopazarci su takodje imali uspjeha i u takmičenju starijih pionira koji su osvojili dva prva mjesta. Svemu sudeći, u atletskom klubu Novi Pazar rađaju novi atletski asovi s obzirom da ovaj klub vodi legenda novopazarske atletike Rifat Zilkić.
Pri dodjeljivanju medalja i  pehara gosti su se srdačno zahvalili organizatoru međunarodne ulične trke u Ulcinju sportskom rekreativnom društvu Belvi kao i  NVO "Ulcinj-sport" a najveću zahvalnost svakako zaslužuju opština Ulcinj i Atletski savez Crne Gore.