Neodgovorno ponašanje kompanije

Mještani Restelice i okolnih sela nedjelju dana su bez redovnog snabdjevanja signalom "Vala" za mobilnu telefoniju.

Direktor za inspekcije i poljoprivredu Bajram Hodža, inače mještanin Restelice, kazao je za portal "Gorapress" da su se više puta u ovih nekoliko dana obraćali nadležnima iz ove kompanije tražeći da uspostave  signal, međutim do danas nisu dobili nikakav odgovor.

Nezadovoljni mještani kazali su za portal, da je ovakvo ponašanje kompanije krajnje neodgovorno prema potrošačima, naročito u ovom periodu kada većina naših građana provode odmore u svojim rodnim selima.

"Restelica sa selima u okruženju ima veliki broj klijenata koji koriste usluge ove kompanije, i ovakvo neodgovrno ponašanje kompanije prema klijentima biće na štetu kompanije i urušiće stečeni imidž koji je kompanija gradila godinama. Bićemo prinuđeni da potražimo alternativu kod druge kompanije jer se ovo više ne može trpjeti", kazali su za portal revoltirani mještani Restelice.

"Sada su ljetnji odmori i nije u redu da smo od ove kompanije ostali uskraćeni za neki normalan vid komunkacije koji je danas u vijeku u kojem živimo u skladu sa svakodnevnim potrebama. Svi smo se navikli da imamao i internet i normanu telefonsku vezu, i ovim putem apelujemo na nadležne da poprave svoje odašiljače koji najvjerovatnije zbog nedostatka napajanja sa električnom energijom ne fukcionišu kako treba".