Jedna osoba je poginula a dve su teško povređene i prevezene na Kliničko-bolnički centar u Prištini u incidentu koji se dogodio u selu Mirusha nedaleko od Mališeva.

Kako je saopšteno iz regionalne policije a na osnovu policijske istrage, do neserće je došlo kada je Golf II, kojim je upravljao sada pokojni Shpend Krasniqi iz Drenovca, izgubio kontrolu zbog leda na putu, udario od pozadi u kamionet u kojem su se naalzile dvije osobe koje su zadobile teške tjelesne povrede.
 
Napali tri mučkarca u njihovoj kući
 
A. Jakupi; H. Jakupi; A. Jakupi i R. Jakupi, svi iz Mušutišta u suvorečkoj opštini uhapšeni su pošto su u selo Neprebište u istoj opštini oko 16.30 sa čvrstim predmetima napali tri muškarca u njihovoj kući. Napadnutim licima ukazana je medicinska pomoć. Jedan od osumnjičenih sumnja se da je ispalio i jedan metak unutar kuće. Policija ej docnije u kolima “ Nisan – Morino “ pronašla pištolj. 

Sumnja se da je do incidenta došlo zbog “ranijih razmirica”.
 
Tražio od djevojke novac
 
F. Gërmizaj  je uhap{en na autobuskoj stanici u Prizrenu dok je ~ekao da od jedne devojke iz Suve Reke uzme novac i doredjen mu je pritvor.
 
Kako se navodi u saopštenju iz regionalne policije, Gërmizaj je od devojke tražio novac i dobio određenu sumu. Pošto nije bio zadovoljan, putem telefona joj je pretio i tražio još.