17. avgust 2009. – U Prizrenu je u toku današnjeg dana uhapšeno deset osoba, javila je Regionalna kancelarija za informisanje KPS.

Dashnor, Demir i Dardan Berisha i maloletnik O.K. su uhapšeni u Regionalnoj bolnici u Prizrenu nakon što su zatražili ljekarsku pomoć. Policija, koja je odmah stigla na poziv bolničkog Urgentnog centra, je među njima prepoznala jednog osumnjičenog i tri žrtve.

Zvaničnici policije navode da su u toku obrade slučaja, osumnjičeni krenuli u fizički obračun sa pripadnicima KPS sa još trojicom pristiglih članova porodice Berisha: Gzimom, Ramizom i Dritonom, kojom prilikom je trojica policajaca zadobilo lakše tjelesne povrijede.

“Savladani su uz pomoć policijskog pojačanja i upotrebom suzavca”, kaže glasnogovornik Regionalne KPS, Hazir Berisha, dodavši da su na zahtjev Javnog tužioca, koji je nedgledao istragu, uhapšeni i protiv njih je pokrenut istražni postupak.

Još tri osobe osumnjičene za različite krivične i prekršajne postupke uhapšene su u Prizrenu, Mamuši i Atmađi nadomak Prizrena.