Želimo joj uspješno ozdravljenje

Da mala Azra nije sama u borbi sa svojom bolešću, kao i da neće biti sama, pokazala je humanost naših ljudi koji su za kratko vrijeme uplatili 18. 265 eura. Po grubim procjenama stručnjaka prikupljena suma će biti dovoljna za Azrino liječenje, pa vas ovim putem obavještavamo da je humanitarna akcija “Pomozimo Azri” uspješno okončana i da se od ovog trenutka prekida, piše portal "RadioGora".

“Stanje male Azre je bolje i ide u tom smjeru, a sada su stvoreni uslovi i mogućnost da Azra nastavi liječenje van Kosova, međutim tačno gdje još uvijek se ne zna, u toku su konsultacije sa prištinskim, beogradskim, skopskim i drugim ljekarima iz regiona”, kazao je koordinator akcije Adnan Redžeplar.

Roditelji i familija Azre se iskreno i od sveg srca zahvaljuju svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj akciji.

Mala Azra ne može da nam kaže hvala, neka ova trenutna slika bude njeno hvala svima nama koji smo na bilo koji način učestvovali.

Želimo joj uspješno liječenje i da što prije nastavi odrastati u zdravlju i sa osmjehom na licu. Molimo Allaha dž. š. da nagradi sve vas koji ste učestvovali, a maloj Azri pomogne.