Predsjednik Demokratske partije Kosova

Predsjednik Demokratske partije Kosova Kadri Veseli zahvalio se građanima za demokratski izborni proces dok je pričao i o rezulatu PDK.

Veseli na svom Facebook nalogu je napisao da PDK ima najveći broj odbornika koje je dobila u prvom krugu lokalnih izbora a sada čekaju konačne rezultate drugog kruga.

"Hvala svakom građanu koji je dao povjerenje Demokratskoj partiji Kosova i njenim kandidatima za predsjednike opština. Čekamo brojanje svakog glasa da bi poštovali glas svakok građana. Pozivam sve odgovarajuće institucije i političke partije da daju svoj doprinos za demokratski završetak ovog procesa", pisao je Veseli.

"Ponosan sam na naše kandidate za gradonačelnike koji su vodili pristojnu kampanju sa konkrentnim programima. PDK ima najveći broj odbornika, pobjedili smo u prvom krugu, dok čekamo brojanje svih glasova drugog kruga", dodao je on.

"Naravno, čeka nas još mnogo posla ali je važno da smo još jednom potvrdili da poštujemo vrijednosti demokratije. Čestitam svima!", zaključio je Veseli.