Nagradna igra VALA

Direktor Telekoma Kosova, Agron Mustafa izvukao je tiket koji je donio stan u Prištini. Broj telefona 044 419 637 koji je izvučen pripada Bošnjakinji, porijeklom iz Manastirice kod Prizrena.

"Stan je nov i nalazi se u ulici B. Volio bih da neki srećnik koji nema stan osvoji ovu nagradu, a ne neko ko ima dva-tri stana. Ovo neće biti posljednja nagrada i nastavićemo sa još većim nagradama. Sa dva ili tri stana", rekao Agron Mustafa prilikom izvlačenja.

Stan u Prištini je najveći poklon koji je ova kompanija ikada nekome dodjelila. Također i druge mnogobrojne  nagrade u vrijednosti od nekoliko stotina hiljada eura su u ovoj nagradnoj igri izvučene u roku od 30 minuta.

"Podjelili smo 420 nagrada svojim klijentima. Želim istaći da je izvlačenje transparentno, u prisustvu kamera i komisije. Prošle sedmice je dodjeljen i jedan Iphone 8 i nakon verifikacije ispostavilo se da je to radnik VALA-e. Ponovili smo izvlačenje jer radnici VALA-e ne mogu učestvovati u nagradnoj igri. Niti mogu dobiti stan", rekao je direktor Agron Mistafa.

Nagradna igra VALA je počela 12. jula i trajala je 12 sedmica.

Učesnici u igri su svi koji kupe dopunu u iznosu od samo 3 eura.