Uhapšena jedna osoba srpske nacionalnosti iz Beograda

U Štrpcu su danas pronađena dva beživotna tijela na različitim lokacijama, potvrdio je za RTK2 portparol Policije Kosova za region Uroševca Agim Gashi. Radi se o dvije starice, a jedno je tijelo policija odmah prebacila na obdukciju u Prištinu...

"Policija je oko 9:20 sati primila poziv od komšije koji je javio da se jedno beživotno tijelo nalazi ispred kuće. Policija je izašla na lice mjesta, kao i državni tužilac i sudska medicina, i još uvijek radimo na slučaju, kasnije ćemo izaći sa konkretnim i jasnim informacijama pošto uviđaj još uvijek nije završen“, rekao je Gashi.
Prema nezvaničnim informacijama Draginja Nikolčević (80) je ubijena, a izvori u policiji su za portal "Expres" rekli da je uhapšena jedna osoba srpske nacionalnosti iz Beograda za koju se sumnja da je počinila zločin.
Druga osoba pronađena je u krevetu svoje kuće, naveo je portparol policije. 
"Kod druge osobe desila se prirodna smrt i osoblje sudske medicine je to utvrdilo, a tijelo te žene je pronađeno u krevetu. Tijela su na dvije različite lokacije i ne postoji nikakva veza“, naveo je Gashi za RTK2.