SKANDAL!

Ima već 16 godina kako je Vojska Srbije napustila Kosovo, ali Srbi uvijek pronalaze načina da budu prisutni. Proizvodi ove države, iako sumnjivi, mogu se naći na svakom stolu Kosova, čak i na svadbenim veseljima.

Fotografija koju vidite gore je uslikana jednoj svabdi na Kosovu, gdje se konzumira Coca-Cola po imenu srpskog krvnika i diktatora Slobodana Miloševića.

Na dizajnu kojeg je Coca-Cola Srbija pripremila posebno za Kosovo označena su prezimena i drugih ratnih zločinaca kao što su: Ćosić, Čubrilović, Ranković i sl

Predstavnici "Coca-Cola Hellenic" na Kosovu, su nedavno izjavili da ovo piće se ne puni na Kosovu. Prema njihovim riječima, odluka o proizvodnji na Kosovu zavisi o kombinaciji mnogih makro-ekonomskih faktora, veličine tržišta za infrastrukturu i upravne organizacije, prenosi portal "Albeu".

Oni nisu objasnili zašto ovaj napitak se ne puni u Albaniji, Srbiji, Makedoniji i na Kosovu, kako je ranije činjeno, znajući da Kosovo i Makedonija imaju približno jednak broj stanovnika.

/albeu.com/