Stradala u tuči u Njemačkoj

Studentkinju Tugçe Albayrak roditelji će večeras, na njen 23. rođendan, isključiti sa aparata koji je održavaju u životu. Doktori su poslije dvije sedmice bezuspješne borbe, zaključili da nesrećna devojka neće moći da se oporavi.

Tugçe (22) je teško povređena u subotu 15. novembra, u njemačkom gradu Ofenbah, kada je pokušala da spreči tuču između tri muškarca i dvije djevojke u McDonald's restoranu. Tada ju je napao osamnaestogodišnji Sanel M, koji ju je od siline udarca oborio, a ona je pri padu zadobila teške povrede glave.
Sanel M, mladić od čijeg udarca je Tugçe pala u komu, porijeklom je iz Srbije, a pojedini turski mediji ga nazivaju Srbinom. Navodno, Sanel M. je rođen u Srbiji 1996. godine, a 18 godina je napunio samo nekoliko dana prije incidenta. Mediji takođe navode da je nezaposlen, da živi u Ofenbahu, i da ima srpsko-crnogorsko državljansto.
Sanel M. je u pritvoru i optužnica protiv njega još nije sastavljena jer se još ne zna da li je Tugçe udario šakom ili pjesnicom i da li je mogao da predvidi da bi mogao da je usmrti...