Ramadan Muja

Demokratska Unija na čelu sa Zafirom Berishom zatražila je od gradonačelnika Prizrena ramadana Muje da ponudi ostavku, zbog brojnih afera lokalne samouprave. Ovaj politički subjekt, formiran nakon odlaska Berishe iz redova PDK, procjenio je da građani Prizrena ne zaslužuju takvu vladavinu, u kojoj se javni novac zloupotrebljava u ime narodnih heroja.

Putem saopštenja za štampu Demokratska Unija je objavila da je u novembru prošle godine predložila ispunjavanje nekoliko ciljeva od gradonačelnika Muje jer je osjećala odgovornost "iz razloga da ekipa koja vodi Demokratsku Uniju je igrala odlučujuću ulogu u njegovom izboru za gradonačelnika Prizrena".

"Naši ciljevi za njegovo dobro i za dobro Prizrena dospeli su do gluvih ušiju Ramadana Muje i parapolitičkih jedinica koje ga okružuju. Dakle, mi mstramao da je sada već sve prevršilo mjeru i zahtjevamo ostavku Ramadana Muje sa mjesta gradonačelnika Prizrena jer je on čovjek, koji ne samo što nema obraza da izađe pred unucima i unukama, još manje ima obraza da izađe pred građane Prizrena", stoji u saopštenju Demokratske Unije, prenosi "Koha Ditore".