Ministarstvo Infrastrukture obavještava o zaustavljanju saobraćaja za vozila na putnom pravcu Crnoljevo - Dulje tokom sutrašnjeg dana (14. avgusta). Blokada je zbog radova koji se izvode na ovoj deonici.

Nacionalni put M25, dionica Crnoljevo-Dulje biće zatvoreno za saobraćaj vozila 14. avgusta od 07:00 časova do 15. avgusta do 07:00 časova, zbog što bržeg izvođenja završnih radova -  postavljanje završnog sloja asfalta u na pomenutoj dionici.

Zatvaranjem puta na dionici Crnoljevo-Dulje saobraćaj će se privremeno odvijati na alternativnim regionalnim putnim pravcima u oba pravca: Arlat - Mališevo, Dulje - Crnoljevo - Komorane - Arlat - Dulje, Doganaj - Štrpce - Prizren i Prizren - Dulje - Mališevo.

"Izvođač radova, komapnija 'EuroIng' obavezuje se postaviti odgovarajuću signalizaciju za informisanje i orijentisanje učesnika u saobraćaju u svako doba dok je ta dionica zatvorena, a također i regulacija saobraćaja i orijentacija sudionika u saobraćaju će biti od strane ove kompanije, u saradnji sa Policijom Kosova", stoji u saopštenju Kancelarije za informisanje Ministarstva Infrastrukture.