Mom suprugu Džavidu Mujkiću, iz Rečana kod Prizrena, je 2004. godine dijagnostikovan NHL-follikulare gr 2 (Non-hodgkin limptoma). Od tog dana nastao je pakao u mojoj porodici, mome suprugu, meni i našoj djeci.

Liječen je i neko vrijeme smo bili mirni. Septembra 2008. godine bolest se vraća, a samim tim i nemir i još veći strah u našoj kući.

Ponovo odlazimo na liječenje i doktori su odlučili da mora da primi R-chop terapiju 8 ciklusa. Primio je 8 ciklusa R-chop terapiju i hematološki konzilijum odlučuje da nastavi liječenje u period od 2 godine terapijom održavanja-Mabtherom.

Poslije treće primljene terapije održzavanja Mabtherom, obustavljeno je dalje održavanje opet zbog recidiva-vraćanja bolesti.

Posle ovog recidiva moj suprug odlazi iz drugi u četvrti stadijum bolesti.

Ponovo idemo na sve te teške pretrage i kozilijum odlučuje da sada mora da nastavi liječenje ESHAP terapijom.

Poslednju terapiju jako teško podnosi i taman se malo pridigne mora opet na slijedeći ciklus.

Jedini spas mome suprugu sada leži u TRANSPLATACIJI KOŠTANE SRŽI u inostranstvu.Takvo liječenje u Njemačkoj košta 170.000 eura.

Od dana kada je dijagnostikovana bolest 2004. godine do danas 26.05.2010. godine mi smo uspjevali da sami finansiramo tročkove liječenja. Zbog dugotrajnog liječenja mi smo iscrpljeni psihički, fizički i finansijski. Zato molim sve one koji mogu da nam pomognu da skupimo tih 170.000 eura za izliječenje Džavida Mujkića.

Račun za pomoć

Račun za priloge za Džavidovo liječenje otvoren je u:
Raiffeisen bank Kosovo
SWIFT code: RBKORS22
Broj računa: 1502001002521848 EUR
Ime: Džavid Mujkić

Račun u Njemačkoj
Volsbank Dill eG
Volksbank und Raiffeisenbank
BLZ 51690000
Kontonummer 31358310

Unapred zahvalni Amira i Džavid Mujkić.

{gallery}galerije/mujkic{/gallery}