Vidjelo ga mlađe dijete i prijavilo!

Pripadnici MUP u subotu uhapsili Ersana T. (40), Albanca iz Prištine. Prvi put obljubio djevojčicu kada je imala 11 godina

Policija u Novom Pazaru u subotu je uhapsila Ersana T. (40), žitelja ovog grada porijeklom sa Kosova, zbog sumnje da je silovao svoju petnaestogodišnju ćerku! Djevojčica je bila žrtva incesta više od četiri godine, a gnusni zločin na kraju su prijavili supruga uhapšenog, mlađa ćerka i sin.
 
Manijak je saslušan i predat u nadležnost pravosudnim organima, a djevojčica je, pod nadzorom majke i radnika Centra za socijalni rad u Novom Pazaru, bila na ginekološkim i drugim pregledima. Više detalja znaće se narednih dana kada sve analize budu gotove.

Prema saznanjima lista "Večernje novosti", Ersan T. (40) je svoju ćerku na seks prisiljavao od njene 11. godine. Radio je to dok su kratko živjeli u Njemačkoj, a nastavio je i nakon povratka u Novi Pazar gdje je jedno vrijeme držao kafanu. Djevojčici je pretio da nikome ne smije ništa da priča i ona je iz straha o svemu ćutala. Prema nezvaničnim informacijama, u jednom trenutku htjela je da se ubije.

Vjerovatno bi Ersan T. (40) nastavio da napastvuje svoje dijete da ga u porodičnoj kući u novopazarskom naselju Selakovac, nije vidjela mlađa ćerka koja je sve ispričala majci. Kada je dobila potvrdu i od silovane starije ćerke odlučili su da svi zajedno odu u policiju.

U novopazarskom MUP su, zbog specifičnosti cijelog slučaja, vrlo obazrivi i ne daju nikakve izjave za javnost. Svi se trude da, koliko god mogu, sakriju identitet djevojčice kojoj je otac uništio život. Kako saznaje list, ona je prilikom ljekarskih pregleda djelovala vrlo iscrpljeno i iznemoglo, psihički je potpuno rastrojena. Što se oca silovatelja tiče, prilikom privođenja nije bio ni pod uticajem alhohola, niti droga, nije odavao ni utisak da je mentalno ili psihički poremećena osoba. Još se ne zna da li će biti upućen na psihijatrijski pregled.

Ovaj događaj šokirao je Novopazarce, mnogi ne mogu da vjeruju da postoji roditelj spreman da četiri godine hladnokrvno seksualno iskorišćava i siluje svoje maloljetno dijete. Mada je istraga tek na početku, već se čuju zahtjevi da se slučaj pravosudno brzo okonča i napasnik pošalje na robiju.

ALBANAC IZ PRIŠTINE

Uhapšeni Ersan T. (40) je Albanac iz Prištine, u Novi Pazar je došao kao raseljeno lice i oženio se s Novopazarkom bošnjačke nacionalnosti. Dva puta mijenjali su stan u Novom Pazaru, najprije su živjeli u iznajmljenoj kući, potom su jedno vrijeme bili u Njemačkoj, a trenutno su podstanari u Novom Pazaru.