Ubio nerođene blizance nedužne Samsam Haji-Ali

David Gallacher monstruozni je ubica koji je ubio nerođene blizance nedužne Samsam Haji-Ali, a ovaj gnusni zločin dogodio se u britanskom gradu Bletchley u Buckinghamshireu, prenose svjetski mediji.

Dok je Samsam Haji-Ali bespomoćno vikala da je trudna, David Gallacher nastavio ju je nogama udarati u trbuh.

Ostavio je svoju 34-godišnju žrtvu da iskrvari na tlu, a zbog teških ozljeda je nekoliko sedmica kasnije izgubila svoju nerođenu djecu.

Haji-Ali je sjedila u automobilu kada joj je prišao gnusni napadač.

- Dolazite ovamo u svojoj klaunskoj odjeći, vi prokleti ljudi, vi ste j***** problem ovdje - ljutito joj je govorio Gallacher.

Kada je njezin suprug Abdullah Sulamain pokušao intervenirati, Gallacher ga je udario vinskom bocom i vrećom punom leda, zbog čega je zadobio 10 centimetara dugu posjekotinu.

Rasist je, zatim, napao i nesretnu trudnicu.

- Ovaj napad ima rasistički motiv. Optuženi je bijedni rasist koji je i verbalno napao žrtvu - izjavio je sudac Francis Sheridan za vrijeme presude, te poručio Gallacheru da je vrijeme da nauče da je njihovo odvratno ponašanje i gnusni stavovi stvar prošlosti.

Gallacher je priznao krivnju za dva rasistička napada i tri napada na policiju tokom hapšenja u septembru prošle godine.

David Gallacher, koji je pretukao trudnicu i ubio njene nerođene blizance, dobio je tri godine i sedam mjeseci zatvora.

Autor: Avaz.ba