Foto: Kurir.rs

- Tijelo starice je bilo plavo, vjerovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsjekla uši - priča izvor upućen u istragu, prenosi Telegraf.rs

Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhapšena je u subotu posle monstruoznog ubistva svoje tetke Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i isjekla uši.
Obducenti kažu da je nesrećna starica imala 40 uboda nožem i podliva po tijelu od letve, prenose beogradski mediji. Poznanici porodice Nikolčević kažu da je Nataša već duže vrijeme terorisala svoju tetku i stalnim ucjenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću, mještani navode i da je bila opsednuta crnom magijom.
Stravičan prizor zatekla je rođaka Dragica Nikolčević.
– Bilo je jezivo, ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Tijelo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda – priča potresena Dragica.
Rođaka ubijene Draginje kaže da je tijelo starice bilo kod vrata, pa pretpostavlja da je pokušala da pobjegne od zle bratanice.
– Vidjela sam motku pored njenog tijela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Tijelo je izbodeno skroz cijelo – kaže ona.
– Tijelo starice je bilo plavo, vjerovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsjekla uši – priča izvor upućen u istragu.
Mještani tvrde da je Nikolčevićeva često maltretirala babu i tražila joj novac, a kažu i da se drogirala. Po riječima nekih od njih, Nataša je bila opsjednuta crnom magijom. Kažu da su je nekoliko puta videjli kako noću ide na groblje i da se veoma čudno ponašala.
– Pored tiga što se čudno oblači i šminka, ima i neki ubilački pogled. Bukvalno vas jeza obuzme kad je ugledate. Moj muž radi noću i rekao mi je da ju je nekoliko puta video kako uveče ulazi na groblje. Pretpostavljam da ima neke rituale tamo, a ja sam je nekoliko puta kroz prozor videla kako kasno posle ponoći izađe ispred kuće i kruži oko nje i govori nešto sebi u bradu – ispričala je komšinica koja živi blizu pokojne Draginje.
Tijelo pokojne bake pronađeno je u subotu ujutru, a Nikolčevićeva je uhapšena u privatnom hotelu u Brezovici kod Štrpca, gdje je pobjegla nakon monstruoznog čina i određen joj je pritvor. Kako saznaju mediji, Nataša Nikolčević rođena je u Štrpcu, a njen otac Dušan, koji je umro prije nekoliko godina, rođeni je brat ubijene starice. Kada su joj se roditelji razveli, Nataša je sa majkom otišla u Beograd.
Mladić koji je juče video i razgovarao sa ubicom, rekao je za medije:
– Sedeo sam sa društvom u kafani, a ona je bila za stolom pored. Počeli smo da pričamo, ali primetio sam da se veoma čudno ponaša. Pitala me je da li postoji neki smeštaj u blizini i ja sam se ponudio da joj obezbedim smeštaj u Štrpcu, što je ona odbila. Moji prijatelji i ja smo se ponudili da je prevezemo do Štrpca, a ona je uplašeno odbila. Ujutru me je sačekala ta vest. Strašno, mogao sam da prođem kao njena tetka.