Nakon svađe

(DOPUNJENO) Nakon svađe koja je prerasla u oružani okršaj, jutros je u Skenderaju od rana zadobijenih vatrenim oružjem, preminuo J.F., rođen 1984. godine.

U međuvremenu u teškom stanju na Kliničkom centru u Prištini hitno je prebačen M.A. (1970). Drugi ranjeni je A. K. koji je van životne opasnosti, potvrdio je za portal "Zëri" Shpend Fazlia, glasnogovornik Kliničkog centra.

Nezvanično se saznaje da su u sukob umiješani vlasnici kompanija za transport.

Tri osobe ranjene u Skenderaju

10:57 Jutros oko 08:00 časova u blizini autobuske stanice u Skenderaju, nakon svađe došlo je do pucnjave u kojoj su tri osobe povređene iz vatrenog oružja.

Portal "Indeksonline" saznaje da su povređeni prebačeni u Kliničko univerzitetski centar Kosova u Prištini. Ne željeći da komentariše, vijest je za portal "Indeksonline" samo potvrdio glasnogovornik Kliničkog centra, Shpend Fazliu.

Glasnogovornik policije Kosova ovog regiona, Avni Zaiti je potvrdio da je do pucnjave došlo nakon konflikta, te da je istraga u toku.

"U Skenderaju se desilo ranjavanje tri osobe. Slučaj se dogodio oko 08:00 časova u jednoj od glavnih ulica u Skenderaju. Istraga se nastavlja, a o novim detaljima ćemo vas informisati", rekao je Zaiti za portal "Indeksonline".