Nećete nikada pogoditi šta se onda desilo s jezikom

Napasnik Ferdinand Manila (28) je u januaru prošle godine napao Luton Kraun Kurt dok je hodala prolazom u Bedfordširu. Tokom borbe, žena je zaronila zube u napasnikov jezik i odgrizla ga...

Seksualni manijak koji je napao više žena u Velikoj Britaniji uhapšen je  nakon što mu je jedna od njegovih žrtava odgrizla jezik pomoću kog je kasnije identifikovan uz pomoć DNK analize.
 
Ferdinand Manila (28) je u januaru prošle godine napao je Luton Kraun Kurt dok je hodala prolazom u Bedfordširu. Tokom borbe, žena je zaronila zube u napasnikov jezik i odgrizla ga. Manila se sav krvav dao u bijeg, a Luton je meso koje je odgrizla odnela u policiju.

Manila je kasnije istog dana napao drugu pedesetpetogodišnju ženu koju je uhvatio s leđa i temeljno je ispipao.

Uhvaćen je dva mjeseca kasnije, kada je uhapšen zbog sumnje da je počinio tri odvojena krivična djela, a komad jezika uparen je sa njegovim DNK.



Sudija Barbara Mensa naglasila je da je Mensa prišao prvoj žrtvi i pod prisilom joj stavio svoj jezik u usta. Pohvalila je Luton da je hrabro postupila odnevši jezik u policiju.

– Ona zbog toga ima ozbiljne psihološke traume. Mnogo je rizikovala kada mu je odgrizla jezik. Javnost treba da bude zaštićena od dijela koja mogu da izazovu ozbiljne psihološke povrede – zaključila je sudija.

(Telegraf.rs / Izvor: Mailonline)