Nakon fudbalske utakmice

Nakon prekida utakmice između Srbije i Albanije zbog unošenja zastave "Velike Albanije" na stadion Partizana u Humskoj, "domino-efekat" zahvatio je Evropu. Netrpeljivost građana dviju nacionalnosti je ponovo oživjela.

Naime, nedugo nakon nereda u Beogradu, na ulicama Beča došlo je do sukoba lokalnih Srba i Albanaca. Pravom srećom nije bilo ozbiljnije povređenih, pošto je na vrijeme reagovala policija.

Sem tuče na staionu Partizana između srpskih huligana i albanskih navijača, nereda je bilo i u evropskim gradovima između ove dvije nacionalnosti.

Na video snimku koji je objavio portal LiveLak, vidi se kako dva Albanca napadaju Srbina, podosta većeg od njih dvojice, prenosi portal reporteri.net.

Jedan od mnogih inicdenata čiji su akteri Srbi i Albanci dogodio se u austrijskoj prestonici Beču na jednom prometnom gradskom trgu kada su dva Albanca napala jednog Srbina.

Dvijica albanskih mladića su dobili dobre batine od ovog Srbina, međutim jedna od Albanaca se ne povlači.

Inače, ne zna se tačno da li su osobe koje su uključene u ovu tuču zaista Albanci i Srbin.

Viedeo snimak koji je objavljen prije nekih tri sata na mreži LiveLeak, jedino kaže da su dva Albanca napala Srbina u ovom austrijskom gradu.

Vijest su preneli i srbijanski mediji, koji svojeg sunarodnika dižu u nebesa i upoređuju ga sa Schwarzeneggerom.