Tragična priča

Ljubavni par Mert Karaoglan (18) i Charleigh Disbrey (15) iz engleskog gradića u Hertfordširu skočili su zajedno pod voz jer su bili ubjeđeni da roditelji ne bi dozvolili njihovu vezu.

Nesrećni tinejdžeri ostavili su svojim porodicama i prijateljima oproštajni video u kom objašnjavaju zašto to čine, a poslali su im i fotografije pred samu smrt na kojima nasmejani stoje na nadvožnjaku iznad šina.

Mert i Charleigh su se upoznali u školi, a zabavljali su se svega mjesec dana. Na dan nesreće ništa anije ukazivalo na njihovu namjeru. Mladić je pred polazak na prugu smrti ručao s porodicom, a onda im je rekao da ide da se nađe s prijateljima. Tad su ga videli posljednji put.

Charleigh je, prema svjedočenju njenih najbližih, bila talentovana muzičarka i sanjala je o karijeri u svijetu šoubiznisa, a takmičila se i u rialiti programu "Britanija ima talenat".

Međutim, porodica svjedoči da je djevojčica i ranije imala problema sa depresijom, a nekoliko puta je već pokušala da oduzme sebi život. Mert je u njoj, pričaju njegovi prijatelji, našao srodnu dušu.