Nakon što se onesvijestio rezala ga kako bi ga probudila

Jessica Burlew, 16-godišnja djevojka iz Arizone, optužena je da je zadavila svog 43-godišnjeg dečka tokom perverzne seksualne igre i sudit će joj se kao punoljetnoj osobi za počinjenje ubojstva drugog stepena.

Policija je izvijestila da je tinejdžerka zadavila Jasona Asha električnom žicom, a nakon što se onesvijestio, počela ga je rezati oštricom kako bi ga probudila.

Kad je vidjela da se ne budi, kako je kazala policiji, nastavila ga je rezati kako bi se 'oslobodila stresa'.

Ash je proglašen mrtav u subotu malo prije 18 sati, što je ustanovila Hitna služba koju je pozvala majka 16-godišnjakinje, Tracey Woodside.

Majka maloljetnice kazala je kako je svoju šizofreničnu i autističnu kćer ostavila samu u stanu s Ashom i vratila se kada ju je kćer nazvala da joj kaže da joj je dečko povrijeđen. Kad je došla kući, kćer ju je odvela do sobe gdje je Ash ležao potpuno odjeven, a samo su mu hlače bile otkopčane. Dala mu je umjetno disanje, no uprkos tome Ash je proglašen mrtav po dolasku vozila Hitne.

Djevojka je kazala policiji da su ona i Jason Ash često prakticirali igrice pri kojim bi se međusobno gušili tokom seksa.

Jessica Burlew navodno je pri hapšenju nosila burku, a kada ju je policija upitala kako se zove, kazala je 'Xenia Mex', kako joj je nadimak i na Facebooku.

Narednik Jay O'Neill kazao je kako je djevojka kazala policiji da su igrali prljave igrice te da su stvari pošle po zlu.

Njena majka kazala je za ABC 15 da je njezina kćer mentalno bolesna i trenutno vrlo zbunjena te da ne razumije što se dogodilo.