Strašna priča šokirala svijet

Jedna je luda i nevjerovatno sebična majka natjerala svoju posvojenu kći da u dobi od 14 godina umjetnom oplodnjom rodi dijete, kako bi ga zadržala samo za sebe, jer ona nije bila u mogućnosti roditi.

Šokantna priča maloljetne djevojke uzdrmala je svijet. U dobi od samo 14 godina njena ju je "majka" prisilila na umjetnu oplodnju kako bi joj rodila dijete. 
Strašna priča majke monstruma podigla je veliku prašinu u svjetskim medijima. Riječ je o razvedenoj Amerikanki, čiji je identitet nepoznat javnosti, koja je posvojila troje djece, a zbog svog zdravstvenog stanja i godina nije mogla imati vlastitu. 
Pokušaj da posvoji i četvrto dijete je propao, pa je smislila nevjerovatno sulud, sebičan i odvratan plan te je natjerala najstariju kćer koju je posvojila, da ide na umjetnu oplodnju, i to u dobi od samo 14 godina. 
Sve potrebno je kupila na internetu, nakon čega je nevinu 14-godišnjakinju natjerala na postupak umjetne oplodnje. 
"Ako to učinim...možda će me voljeti više"
Iako je maloljetnica bila šokirana maminim planom nije ju željela razočarati, te se, u znak zahvalnosti što ju je usvojila, osjećala dužnom ispuniti njena očekivanja. 
"Ako to učinim...možda će me voljeti više", rekla je 14-godišnjakinja na sudu. 
"Odbijanje nije bila opcija. Moja je majka jako odlučna osoba koja želi sve stvari imati pod kontrolom i učinit će sve da dobije što želi", rekla je djevojčica, dodajući kako nije imala hrabrosti odbiti majčin plan. 
Bolni postupak umjetne oplodnje ponavljala dvije godine, imala i pobačaj
Da priča bude još tragičnija, jadna je djevojčica bolni postupak morala ponavljati kroz pune dvije godine - bila je na sedam pokušaja umjetne oplodnje, a imala je i jedan pobačaj, dok nije napokon ostala trudna u dobi od 16 godina. 2011. godine rodila je dječaka, no odmah je primijetila da nešto ne štima. 
Njena joj je majka od početka branila da doji dijete, kako se ne bi previše zbližila s njime, a kada joj je majka pokušala ukrasti dijete iz rodilišta, napokon je pozvala službu za pomoć 
Majka dobila samo pet godina zatvora
Njih četvero, uključujući i novopečenu majku i bebu, sada se nalaze u jednoj udomiteljskoj obitelji, a okrutna majka služi zatvorsku kaznu od pet godina. Puno premalo za sve što je učinila te s obzirom na emocionalne i psihičke posljedice koja je izazvala svojoj maloljetnoj kćeri, koja će se s njima boriti čitavog života.