Sudbina ih je spojila u Crnoj Gori

Nakon pažljivog posmatranja fotografije, par je primetio da se Mirand nalazi u pozadini jedne od njih

Verona Koliki i verenik Mirand Buzaku su gledali stare fotografije, iz perioda kada je Verona bila mala. Onda su u jednom trenutku primjetili nešto neobično, prenosi Dailyi Mail.
Nakon pažljivog posmatranja fotografije, par je primjetio da se Mirand nalazi u pozadini jedne od njih.
Na jednoj od fotografija sa ljetovanja u Crnoj Gori, Verona pozira sa rođakama u plićaku, a u pozadini se vidi dječak koji pluta na dušeku.
Mirand je gledajući fotografiju prepoznao dušek i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dečaku od prije 10 godina.
Na prvi pogled nisu mogli da povjeruju šta se dogodilo pa su odlučili da sve provere sa njegovim roditeljima.
- Ova fotografija je snimljena prije deset godina, a kad sam je pokazala vereniku, on je prepoznao majicu i dušek koji su bili isti kao njegovi.
Krenuli smo sa daljim analizama i njegova porodica nam je potvrdila kako su iste godine bili na lejtovanju u istom mjestu.
- Pokazalo se da je moj sadašnji verenik slučajno završio na našoj porodičnoj fotografiji - napisala je ona uz objavu na Facebooku.
Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugog nisu se upoznali do prošlog ljeta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se verili u Turskoj.
Objava u kojoj je Verona podijijelila celu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset hiljada lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.