Oni su mali, ali veliki

Jedna djevojčica u Americi je postala prava mala zvijezda dana nakon što je u velikoj gužvi uspjela uhvatiti bejzbolsku lopticu.

Bejzbol gaji veliku popularnost u SAD-u. Čitave porodice znaju pohoditi utakmice MLB lige što već spada u neku vrstu obiteljske tradicije. I jedna od najbitnijih stvari na utakmicama je, uz pobjedu kluba za koji se navija i dobre zabave, i uhvatiti lopticu koja završi na tribinama, što im ostaje u sjećanju za čitav život.
Nekima to ne uspije ni nakon godina redovitog odlaska na utakmice najjače bejzbolske svjetske lige, a opet neki imaju sreće, odlučnosti pa i svojevrsnog "znanja" da to uspiju napraviti još kao djeca. Upravo se ovo zadnje dogodilo jednoj djevojčici koja nema više od pet godina.
Igrač San Francisko Giantsa Michael Morse je bio na potezu za udaranje, i to je odradio jako dobro. Udario je lopticu i poslao ju na tribine stadiona. Kad je loptica doletila među gledatelje stvorila gužva, svi su bili u lovu na lopticu, a nju je nakon par sekundi slavodobitno podigla mala djevojčica. Čitav stadion ju je nagradio aplauzom, a ona je dobila poklon koji će vjerojatno zauvijek krasiti vitrine njene kuće. Tako je Morse djevojčici priredio nezaboravan trenutak, a svojoj ekipi home run.