Procurila fantastična vijest

Talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport objavio je u petak da je došlo do napretka u procesu buđenja sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera...

Gazzetta tvrdi da Michael Schumacher diše samostalno, te da reagira na glasove obitelji i prijatelja. Međutim, svega nekoliko sati nakon što je priča ugledala svjetlo dana, oglasila se i Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm s priopćenjem koje nalikuje mnogim prethodnima.
''Michael je još uvijek u fazi buđenja. Situacija se nije promijenila. Sve medicinske informacije koje su objavljene, a nisu ih potvrdili liječnici ili Michaelov menadžment, ne smiju se smatrati valjanima'', stoji u priopćenju.
Podsjetimo, Schumacher je stradao na skijanju u francuskom zimovalištu Meribel 29. prosinca prošle godine kada je pri padu udario desnom strane glave u kamen. Bio je podvrgnut dvjema operacijama te je stavljen u stanje inducirane kome. Proces buđenja je počeo krajem siječnja, a liječnici su više puta isticali da može trajati jako dugo.(TS)