Bliži se kraj legendi

Jedan od najvećih sportista svih vremena, Muhammad Ali (71), nalazi se u kritičnom stanju i prema riječima njegovih najbližih neće dočekati ljeto.

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji, koji je nedavno proslavio 71. rođendan (17. siječnja), boluje od Parkinsonove bolesti.
Njegovo stanje je iz godine u godinu bilo sve lošije, a sada se slavni sportista nalazi na samrti. Barem tako tvrdi njegov brat Rahman.
'Brat mi ne može govoriti i ne prepoznaje ljude oko sebe. Ne zna čak ni tko sam ja. On je u toliko lošem zdravstvenom stanju da ne znam hoće li dočekati ljeto. Možda su mu ostali mjeseci, a možda samo dani života', rekao je Rahman.
'Prije nekog vremena, dok je još mogao komunicirati, primio me je za ruku i šapnuo da ne plačem zbog njega, jer je postigao sve što je želio. Najbolje je da ode, što dulje bude živio, dulje će trajati njegova patnja.' 
Nakon što se ova vijest proširila cijelim svijetom oglasila se je supruga bivšeg boksača, Lonnie, koja je poručila kako je Muhammad dobro i da su svake godine u isto vrijeme suočeni s ovakvim vijestima.