Coutinho spreman na štrajk!?

Spekulira se da su čelnici Liverpoola poslali poruku Kataloncima kako Coutinha ne namjeravaju pustiti za manje od 150 milijuna eura.

Trenutačno najveća transferna sapunica konačno bi se mogla okončati, ako je za vjerovati katalonskom Sportu koji piše da je Philippe Coutinho odigrao posljednju utakmicu za Liverpool i da je već glavom u Barceloni.
Coutinho nije bio u momčadi Redsa za novogodišnju utakmicu s Burnleyjem, a Sport tvrdi da neće igrati protiv Evertona u FA kupu, ali ni u narednim utakmicama.
Brazilac navodno ne želi ništa riskirati, jer bi eventualnom ozljedom mogao ugroziti veliki transfer, koji bi, po procijeni Sporta, mogao doseći 150 milijuna eura. Sport tvrdi da su pregovori Liverpoola i Barcelone u posljednjoj fazi. Predstavnici obaju klubova navodno će se sutra naći u Londonu kako bi zaključili priču.
Prema informacijama Sporta, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp već se pomirio s činjenicom da će izgubiti Brazilca i na njega zapravo više ni ne računa. Coutinho navodno smatra da je odradio jesenski dio sezone više nego profesionalno i korektno te da je došlo vrijeme da se prijateljski rastane s Liverpoolom. U suprotnom je navodno spreman i na štrajk.
Međutim, britanski Guardian piše da Liverpool neće tek tako pustiti Coutinha i da bi se mogla ponoviti ljetošnja priča kada su katalonski mediji širili glasine kako je sve riješeno, a na kraju se ispostavilo da to nije istina.
Spekulira se da su čelnici Liverpoola poslali poruku Kataloncima kako Coutinha ne namjeravaju pustiti za iznos koji se vrtio po španjolskim medijima, a to je 110 milijuna eura izravne odštete plus 40 milijuna u bonusima.
Čini se da u Liverpoolu žele čistih 150 milijuna eura plus bonuse. Ako Barcelona pristane, to bi bio rekordni britanski transfer i drugi najveći transfer svih vremena, odmah iza Neymarova, barem dok se sljedećeg ljeta i službeno ne zatvori transfer Kyliana Mbappea.