Mourinho naciljao pojačanje

"Crveni vragovi" krenuli su u akciju kako bi smanjili razliku u kvaliteti i sljedeće sezone opasnije zaprijetili gradskom rivalu.

Jose Mourinho u izravnom je obračunu s Pepom Guardiolom zasigurno shvatio da je Manchester City u ovom trenutku dosta bolji od njegova Manchester Uniteda. Vidljivo izražene frustracije Portugalca nakon utakmice to najbolje govore.
Iako je još relativno rana faza sezone, prvenstvo je vjerojatno izgubljeno, tako da ne čude informacije da Mourinho već razmišlja kako pojačati momčad.
"Crveni vragovi krenuli su u akciju kako bi smanjili razliku u kvaliteti i sljedeće sezone opasnije zaprijetili ljutom gradskom rivalu.
Manchester United navodno je ponovno zakucao na vrata Atletico Madrida kako bi provjerili kakva je situacija s Antoineom Griezmannom.
Španjolski mediji pišu kako su Englezi dobili dojam da je Griezmann na putu za Camp Nou. Francuski napadač navodno je daleko odmakao u pregovorima s Barcelonom. Transfer još nije riješen, ali čini se da Barca ima „pole position“.
Stoga ne čude informacije koje stižu iz Engleske da se Manchester United intenzivno raspituje o Juventusovu argentinskom dragulju Paulu Dybali.
Navodno je Manchester United spreman iskrcati za Dybalu čak 176 milijuna eura.
"Ako United dovede Dybalu, neka se City čuva“, izjavio je bivši veznjak kluba s Old Trafforda Ray Wilkins:
"Dybala je jedan od onih vještih Južnoamerikanaca koji bi mogli zabljesnuti u Premierligi. Taj momak postaje svjetska klasa.“
Argentinac ove sezone briljira u Serie A. Dybala je postigao 12 golova i upisao tri asistencije u samo 12 utakmica.
"Čaroban je nogometaš, a čujem da je i veliki radnik. Bio bi veliko pojačanje za United i adut u borbi sa Cityjem“, zaključio je Wilkins.