Heroj dana

Malo poznati igrač engleskog trćeligaša postao je pravi heroj nakon što je u istoj večeri briljirao kao napadač i kao otac.

Krilni napadač Wigana Ryan Colclough pokazao je da je pravi napadač i pravi otac kada je u istoj večeri stigao donijeti pobjedu svojoj momčadi i prisustvovati rođenju svog drugog djeteta.
Večer za pamćenje počela je na stadionu Wigana gdje je Colclough zabio dva gola u 3:0 pobjedi protiv Doncastera. Drugi gol zabio je u 58. minuti, a već dvije minute kasnije izašao je iz igre i zaputio se prema bolnici gdje je njegova žena upravo rađala sina.
"Na poluvremenu smo dobili poruku da je njegovoj ženi pukao vodenjak. Čim je zabio gol izašao je iz igre jer je mislima bio negdje drugdje", rekao je pomoćni trener Wigana Leam Richardson.
Colclough je stigao u bolnicu u punoj opremi, točno na vrijeme da svjedoči rođenju svoga sina. Nakon poroda predsjednik Wigana David Sharpe pobijedilo je sliku igrača koji u dresu drži svog tek rođenog sina.
"Čestitke Rynu Colcloughu koji je zabio dva gola u pobjedi prije nego je zamijenjen na vrijeme da stigne na porod svog sina", napisao je, a mnogi su se pridružili čestitkama u komentarima.