Hitan sastanak nakon katastrofe u Londonu

Nešto u Real Madridu ne funkcioniše i to je kristalno jasno nakon sinoćnjeg poraza. Tottenham je deklasirao Kraljeve s 3:1 na "Wembleyju" u Ligi prvaka i prošao u drugi krug.

Zinedine Zidane nakon što je preuzeo dužnost od Rafe Beniteza proživljava svoje najgore trenutke na klupi tima sa "Santiago Bernabeua". A sve se činilo idealno nakon osvajanja superkupova Španije i Evrope.
Ronaldo: Neću potpisati produžetak saradnje!
Francuski stručnjak je postao konačno svjestan da njegovim igračima nedostaje koncentracije u odlučujućim momentima, ali i sreće. Uz sve to, nadovezala se i vrlo loša forma većine igrača, a to će se pogotovo odraziti na naredne prijelazne rokove u kojima za četiri igrača ovog tima neće više biti mjesta.
Španski mediji tvrde da je Zizou otpisao trojicu, dok je Florentino Perez na spisak za prodaju dodao još jednog. Prvi na listi za odstijel će biti niko drugi do ponajbolji lijevi bek svijeta.
Brazilac Marcelo ipak ove sezone zaista ove sezone ne liči na sebe, te nije ni blijeda kopija. Uz sve to, vrlo lako bi Madrid mogao napustiti i Luka Modrić.
Treći je Cristiano Ronaldo koji je izgubio mogućnost da preokrene momentum svoje ekipe i sam ih izvede iz krize. Njegov izraz lica protiv Tottenhama mnogo je govorio.
Svakako se priča da će ga naredne sezone, poslije Mundijala Real prodati, a za novac koji dobiju za njega kupiti Aubameyanga, Rashforda, Hazarda ili nekog drugog igrača koji je na cijeni - i čija je forma ruku na srce sada mnogo bolja od njegove.
Perez se porema pisanju uglednog Diario Gola slaže sa Zidaneom, a na njegovu listu dodao je Karima Benzemu - koji je po njegovom mišljenju pokazao šta sve zna i dosegao svoj maksimum. Međutim, Zizou itekako voli sunarodnjaka, te će biti vrlo zanimljivo tu pratiti razvoj situacije...