Svjetsku

Fudbaler Real Madrida ističe da je Svjetska "kuća" fudbala pokazala da je nije briga za igrače...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, kritikovao je FIFA zbog odluke da se meč između Hrvatske i Kosova prekine i nastavi sutradan.

 Hrvatska je slavila u tom meču rezultatom 1:0, ali je već u 22. minutu sudija odlučio da ne postoje uslovi za igru jer je teren na Maksimiru bio previše natopljen.

Utakmica koja je počela u subotu i završila se u nedjelju izazvala je negodovanje hrvatskih fudbalera, prije svih Luke Modrića.

- Prvo smo dobili informaciju da se utakmica neće igrati. Naravno, otišli smo u krevet malo kasnije, a onda su nas ujutru probudili kao u vojsci. Haravno, nismo se dobro pripremili za utakmicu - rekao je Modrić.

I sve to ne bi bio veliki problem da Hrvatsku ne očekuje duel protiv Turske već u utorak.

- FIFA je pokazala da ih nije briga za igrače. Jedina stvar koja je njima bila bitna je da se utakmica odigra - revoltiran je bio Modrić koji smatra da je meč sa Turskom trebao da bude odložen za dan kasnije.

- U subotu je bilo teško igrati na tom terenu, ali nikog nije bilo briga. Da jeste, odložili bi utakmicu Turska - Hrvatska za srijedu - izjavio je vezista "kockastih".

Hrvatska je prva u grupi I sa 16 bodova, dok se Turska nalazi na četvrtom mjestu sa 5 bodova manje od lidera.