Ovaj čovjek kao da je s druge planete

Real je rutinskom pobjedom protiv Malage postao prvakom Španjolske po prvi puta nakon pet godina. S druge strane, Barcelona je svladala Eibar, ali bila je to Pirova pobjeda. Bez obzira na to, prava drama se odigrala na Camp Nou.

Eibar je već u sedmoj minuti šokirao Barcelonu. Capa je odlično ubacio s desne strane i pronašao nečuvanog Inuija na drugoj stativi, a on preciznim udarcem pogađa za vodstvo gostiju.

Ponovno je u 61. minuti kao i u prvom poluvremenu Inui na drugoj stativi zakucao loptu iznad glave nemoćnog Ter Stegena za vodstvo gostiju 2:0.
 
Ipak, tri minute kasnije Katalonci se vraćaju u igru. Neymarov udarac pogađa stativu i zatim se odbija od nogu gostiju  i ulazi u mrežu.
 
Napokon je Barcelona uspjela izjednačiti u 73. minuti preko Suareza. Poslije udarca iz kuta, Urugvajac je glavom pogodio za 2:2.
 
Potpuni preokret je uslijedio dvije minute kasnije kada je dosuđen još jedan jedanaesterac za domaćine. Prema mišljenju Hernandeza, Capa je srušio Neymara. Malagin branič je zbog toga dobio drugi žuti karton, a ovoga puta je Messi bio precizan s bijele točke iako je Yoel dirao loptu.

Konačan rezultat je Argentinac postavio u 92. minuti susreta tako što je odlično prošao tri gostujuća igrača i poslao loptu u mrežu.

messi incredible goal by videomadre