Perišić na meti engleskog velikana

Ivan Perišić navodno je velika želja slavnog engleskog kluba Liverpoola, koji je za njegove usluge spreman dati 35 miliona eura.

Prema pisanju italijanskih medija, hrvatski krilni napadač Ivan Perišić velika je želja njegovog bivšeg trenera iz Borussije Dortmund, te aktualnog menadžera Liverpoola - Jürgena Kloppa. Njemački nogometni stručnjak navodno je spreman izdvojiti 35 miliona eura za hrvatskog reprezentativca, koji je ove sezone u dresu Intera postigao devet pogodaka i sedam asistencija.
Perišić je u Inter stigao iz Wolfsbruga za 19 miliona eura, a sada bi ga talijanski velikan mogao prodati za dvostruki iznos. Hrvat s Interom ima ugovor do ljeta 2020. godine, a pisanja iz Italije sugeriraju da će puno o odlasku / ostanku Ivana Perišića ovisiti o konačnom plasmanu Intera u Serie A. Trenutno je peti s osam bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.
Ukoliko bi se transfer realizirao, Perišić bi ponovno zaigrao pod Jürgenom Kloppom s kojim je surađivao od 2011. do 2013. godine u Borussiji Dortmund.