Objavili snimku brutalnog napada

Jučer se u Beogradu dogodio jedan od mračnijih incidenata srpskog nogometa.

Kada čujete da se negdje dogodio napad na djelatnike kluba dojam nije isti kao kada pogledate snimku. A kada je Partizan objavio snimku sigurnosne kamere ispred stadiona u Humskoj, Srbija je ostala u šoku.
Generalni direktor Partizana Miloš Vezura zamalo je izbjegao linč trojice divljaka koji dolaze iz redova navijačke skupine Grobari. No, zato je pripadnik njegova osiguranja teško prebijen, što se vidi na šokantnoj snimci.
Trojica huligana, koji više sliče na klasične 'reketare' nego na navijače nogometnog kluba, sačekali su Vezuru ispred stadiona. Dok je on pričao s trojcem, izašao je i njegov tjelohranitelj s kojim se jedan od napadača poljubio i rukovao.

Mafijaške scene ispred stadiona

Očito su pale teške riječi prema direktoru 'crno-belih', a onda je sijevnuo iznenadni udarac tjelohranitelju kojeg su trojica 'cipelarila' na podu. Batina, ali manjih, dobio je i vozač, dok je Vezura uspio pobjeći kada je napadnut član njegova osiguranja.
''Partizan obaviještava javnost kako je danas oko 13.30  ispred službenog ulaza u prostorije kluba, na parkingu, od strane tri huligana fizički napadnut generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura. Tom prilikom teže su povrijeđeni vozač kluba i pripadnik osiguranja, koji su zadobili teške tjelesne ozljede, nakon čega su isti medicinski zbrinuti. Napad se dogodio, usred dana, kada su huligani koji su spremno čekali ispred ulaza u klub, iznenada prišli generalnom direktoru Milošu Vazuri i uz prijetnje: 'Ima života poslije Partizana, nećeš još dugo biti ovdje', nakon čega su pokušali fizički nasrnuti na njega. Cijeli događaj je snimljen sigurnosnim kamerama i odmah prijavljen policiji, čija je intervencija u tijeku'', objavio je klub koji traži da se lociraju napadači i nađu naručitelji.
''Jesu li na ovaj način trebali započeti pregovori na koje je ovih dana pozivala grupacija ljudi pod nazivom 'Crno bela familija'? Očekujemo da se otkriju ne samo izvršitelji, već i inspiratori ovog napada i da oni koji u javnosti već izvjesno vrijeme licitiraju s izborima u Partizanu osude ovaj vandalski čin i svojim autoritetom pomognu smirivanju tenzija. Ovo nije Partizan i tko u najkraćem roku ne osudi ovaj napad nema više pravo da nazivati se partizanovcem'', stoji u priopćenju.
Navijači Partizana nezadovoljni su vodstvom kluba, ali ovo je više sličilo na neko utjerivanje dugova nego na izražavanje nezadovoljstva. Grobare drugi navijači smatraju skupinom koja je previše povezana s kriminalom i beogradskim podzemljem nego što bi to navijači jednog kluba trebali biti. Ovakva scena praktički je potvrda toga jer ovo s navijačima nema veze…
Upravu Partizana se također optužuje za kriminal, kao i povezanost s vođama na tribini, pa sami zaključite što se ovdje dogodilo.