Zbog Benitezovih nelogičnosti

Puno se priča o nezadovoljstvu nogometaša Real Madrida načinom rada i rotacijama koje prakticira trener Rafa Benitez...

Novi dokaz da ipak nije sve tako divno, bajno i krasno vidjeli smo na utakmici Lige prvaka, kada je Real Madrid gostovao u Švedskoj kod Malmöa. Real je slavio s 2:0, dvama pogocima Cristiana Ronalda, a nezadovoljstvo je bilo i više nego vidljivo kod francuskog napadača Karima Benzeme.
Benitez je odlučio u 67. minuti izvaditi Benzemu iz igre, a na travnjak poslati Luku Modriću. Francuz je sveukupno nastupio u sedam utakmica ove sezone, a Benitez ga je odlučio izvaditi u njih pet. Jedine dvije koje je odradio svih 90 minuta bile su protiv Šahtara u 1. kolu Lige prvaka, kada su se Benitezu ozlijedila trojica igrača, i protiv Malage (0:0) kada je Real napadao iz svih oružja da probije bunker gostiju.
Nakon izlaska s terena Benzema je Benitezu nevoljko pružio ruku, a nakon što je nervozno sjeo na klupu je ljutito skinuo bandažu za zglob, nije prihvatio šalu Jesea, te je živčano bacio bočicu vode.
Zvuči doista čudno da Benitez u situaciji kada su mu ozlijeđeni James Rodriguez i Gareth Bale među prvima ili prvog iz igre vadi Benzemu.
Očito je da neki od igrača, poput francuskog reprezentativca i Jesea, ne prihvaćaju 'novu' ulogu u momčadi koju im je namijenio španjolski strateg. Hoće li to imati uticaja na zimski prijelazni rok ili će se stvari s vremenom izgladiti? Treba pričekati i vidjeti.