Stižu najbolji igrači svijeta!

Nogometni turnir na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine mogao bi imati veliku posjećenost za razliku od prethodnih Igara...

Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza Fernando Gomes izjavio je za Globoesporte da bi na olimpijskom turniru mogao nastupiti i Cristiano Ronaldo!
"Postoji mogućnost. Možemo igrati s tri igrača koja imaju više od 23 godine. No tek moramo sjesti i razgovarati o toj mogućnosti. No da, ima šanse da ga vidimo u Riju", rekao je Gomes.
Podsjetimo, za olimpijski turnir već su kvalificirani Argentina i Brazil, što gotovo sigurno, osim za slučaj neke nepredviđene ozljede, znači nastupe Lionela Messija i Neymara. Poznato je da te dvije zemlje cijene Olimpijske igre, a igrači za reprezentaciju daju sve, pa i više od toga.
Prošloga je tjedna švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović izjavio da želi zaigrati na Igrama, jer bi to za njega bilo jedno novo iskustvo.
"Nikada nisam bio na Olimpijskim igrama. Bilo bi zabavno igrati u Riju. No možda do 2016. neću više biti dobar pa neću ni dobiti poziv", rekao je u svom stilu napadač PSG-a.