Iako ih je izluđivao

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero otkrio je kako mu nedostaje bivši suigrač Mario Balotelli. Talijan je s Argentincem proveo dvije godine u Cityju, potom prešao u Milan, da bi ovog ljeta preselio u Liverpool gdje se još nije iskazao.

Od njihovog rastanka, okolnosti su se promijenile, Aguero je s Cityjem osvojio naslov engleskog prvaka, a ove sezone je u top-formi. Protiv Tottenhama je zabio četiri gola i na vrhu ljestvice strijelaca se s devet pogodaka izjednačio sa Diegom Costom. S druge strane, Balotelli je s Milanom bio sedmi u prošlom prvenstvu, a ove sezone je na udaru kritika, jer je za Liverpool u 10 utakmica zabio samo jedan gol, prenosi portal goal.
"Još uvijek mi nedostaje Balotelli u Manchester Cityju, iako nas je sve znao izluđivati. Svi znamo da je Mario luckast. No, on je bio lud kad je to želio biti. Radio je čudne stvari jer je mislio da mu je sve dozvoljeno", otkrio je Aguero u autobiografiji 'Rođen da uspije: Moja priča'.
"Bili smo jednom na treningu, a on je ispucavao lopte u svim smjerovima i blesirao se. Jednom je za večerom sve prisutne gađao sirom. Nisam mu mogao pomoći, ali sam se znao s njim zabavljati i nazivati ga svakakvim imenima. Nije se ljutio na mene, znao je da mi je drag. Svi su ga voljeli", napisao je Aguero i otkrio detalje oko Balotellijeve sad već slavne majice na kojoj je pisalo: "Zašto uvijek ja?"
"Nitko nije znao da ima majicu ispod dresa kad smo igrali protiv Uniteda na Old Traffordu. Dobro ju je sakrio. Da smo ju vidjeli rekli bismo mu da je skine. No, kad sam vidio natpis, rekao sam mu da ne bio uvijek on bio kriv, samo da je malo mirniji. Naravno, nije me poslušao", dodao je Aguero.