Nadlijetao Etihad!

Engleska policija otkrila je da je tijekom nedjelje uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je za vrijeme utakmice Manchester Cityja i Tottenhama (4-1) upravljao dronom...

Britanski BBC prenosi da je 41-godišnji muškarac iz Nottinghama uhapšen na obližnjem parkingu stadiona u Manchesteru, nakon što je, vjeruje se, upravljao dronom koji je letio iznad istočne tribine stadiona Etihad.
Podsjetimo, bespilotna letjelica na daljinsko upravljanje bila je pokretač nereda u Beogradu, 14. oktobra, za vrijeme utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo između Srbije i Albanije. Pred sami kraj prvog poluvremena dron je nadlijetao teren, a pritom je nosio poveći transparent s kartom 'velike Albanije'.
U ovom slučaju letjelica kojom je upravljao muškarac iz Nottinghama nije imala nikakav transparent, već je samo na sebi imala prikopčanu kameru, kojom je sniman susret.
Ovo nije prvi put da dron nadlijeće utakmicu Tottenhama, s obzirom da se na internetu pojavila snimka sa susreta engleskog Carling Cupa od prije mjesec dana. Tottenham je tada ugostio Nottingham Forest, slavio s 3-1, a dron je iz zraka snimio veći dio tog susreta.