Velika predstava Welbecka

Arsenalov menadžer Arsene Wenger pohvalio je Dannyja Welbecka nakon što je napadač postigao tri pogotka protiv Galatasarayja (4:1).

Na dan kada je Francuz obilježio svojih 18 godina na klupi londonskog kluba, njegova ekipa je došla do prve pobjede u grupi Lige prvaka.
Napadač engleske reprezentacije, koji je posljednjeg dana prijelaznog roka došao iz Manchester Uniteda, postigao je svoj prvi hat-trick u karijeri i to mu je bila zadovoljština nakon što je u prvom kolu Lige prvaka promašio nekoliko prilika u porazu Arsenala kod Borussije Dortmund (2:0).
“Velika predstava Welbecka. On ima instinkt strijelca, bio je agresivan i napravio je nekoliko dobrih prodora. Završio je dobro posao cijele ekipe. On ima tako dobar ritam koji mu daje vremena da akciju završi mirno. Jednom kada igrač to shvati, njegova završnica se poboljšava,” kazao je menadžer Arsenala za Sky Sports.
Kretanje napadača Arsenala
“Ekipa je igrala dobro sve do trenutka kada smo ostali s igračem manje. Onda ste mogli vidjeti kako brzo možete izgubiti kontrolu u igri, ali sveukupna izvedba je i dalje velika.”