Nakon dosta špekulisanja

Posljednjih sedmica dosta se špekulisalo o interesu londonskog nogometnog kluba Arsenala za napadača Milana Marija Balotellija, pa čak i do te mjere da talijanski klub nudi Topnicima njegove usluge. No čini se da u tome nema ni najmanje istine.

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani obratio se talijanskim medijima, te je otkrio da kontroverzni talijanski reprezentativac gotovo sigurno ostaje u Milanu, te da mu traže partnera u napadu.
"Balotelli nikada nije zatražio odlazak iz Milana. U nogometu ne postoji 100-postotna vjerojatnost, no on ostaje s nama 99,9 posto", rekao je Galliani, te nastavio:
"Alessio Cerci i Joel Campbell su dvojica napadača koji su zapeli za oko našim trenerima. Pokušat ćemo realizovati transfer barem jednog napadača s obzirom da klub gotovo sigurno napušta Robinho", rekao je dopredsjednik talijanskog velikana.
"Nove ponude će stići za njega (Robinha) u ponedjeljak i uvjeren sam da ćemo, ukoliko i propadne transfer u Orlando, pronaći neko rješenje na obostrano zadovoljstvo", zaključio je Galliani.