Urnebesna scena u stilu Remija Gaillarda

Urnebesna scena dolazi s NBA parketa gdje je jedan navijač ukrao svjetla pozornice.

Urnebesna scena s utakmice New Orleans Pelicansa postala je pravi hit, a u glavnoj ulozi je nepoznati navijač ovog NBA kluba. On se pojavio na utakmici obučen u trenirku Pelicansa, a mjesta blizu terena iskoristio je kako bi se ušuljao na parket za vrijeme zagrijavanja.
S kapuljačom na glavi bilo je doista teško primijetiti da se ne radi o igraču. Nepoznati junak se rastegnuo i zagrijao, a čak je uspio ispaliti i jedan šut prema košu! Predstavu je prekinuo policajac koji je navijača vratio na svoje mjesto.
Njegova predstava postala je pravi hit na društvenim mrežama, a izazvala je i lavinu zanimljivih komentara. Jedni tako pišu da bi vjerojatno ostao i dulje na parketu da je u boljoj formi (ispod trenirke se jasno nazire ''pivski trbuh''), dok drugi sugeriraju da se radi o trećoj napadačkoj opciji Pelicansa nakon što je DeMarcus Cousins zbog ozljede završio sezonu.
Ovaj potez neodoljivo podsjeća na ispade popularnog francuskog komičara Remija Gaillarda koji je poznat upravo po ovakvim potezima. Njegovo vjerojatno najpoznatije djelo je upadanje na proslavu francuskog Kupa, kada je Remi slavio s igračima, trčao počasne krugove pa čak i potpisivao autograme.