Poigrava se odbranama

Miloš Teodosić nastavio je s ugodnim iznenađenjima u utakmicama predsezone NBA lige.

Još je svega tri tjedna ostalo do početka nove NBA sezone, što momčadi koriste za odigravanje prijateljskih utakmica kako bi što više ušli u natjecateljski ritam. Svega dva dana nakon prve, Los Angeles Clippersi i Toronto Raptorsi igraju i drugu prijateljsku utakmicu, u kojoj srbijanski razigravač Miloš Teodosić pokazuje svu raskoš svog talenta.
Nakon osam asistencija u prvoj utakmici, Teodosić je u prvom poluvremenu upisao već četiri, od čega su dvije bile uistinu zadivljujuće. Kada je igrao na europskom tlu Teodosić je izgledao kao da se poigrava sa svojim suparnicima. Tako zasada izgleda i u pripremnim utakmicama NBA lige, u kojima mami uzdahe navijača na tribinama.
U prvoj je četvrtini druge utakmice jednom rukom iz svog reketa prebacio cijeli parket i asistirao za lagano polaganje. Kasnije je bacio precizan alley-oop DeAndreu Jordanu za zakucavanje, a potom je i iza leđa proigrao suigrača, koji je bacio Jordanu za još jednom monstruozno zakucavanje.
Oni koji su mislili da su Clippersi ostali bez čarolije u igri i da više neće biti monstruoznih zakucavanja nakon odlaska Chrisa Paula u Houston, čini se da su se grdno prevarili. Još kada Teo namjesto ruku...