Irving se vraća u Cavse?!

Cleveland Cavaliersi razmatraju opciju da ponište veliki trade koji su ostvarili s Bostonom, u kojem su se riješili Kyrieja Irvinga i zauzvrat dobili Isaiaha Thomasa, Jae Crowdera, Antu Žižića i pick.

Prema riječima jednog od najuglednijih i najupućenijih NBA novinara Adriana Wojnarowskog Kyrie Irving mogao bi se već ovog mjeseca vratiti u Cleveland! Naime, Cavaliersi su napravili liječnički pregled na Isaiah Thomasu i nisu bili ni najmanje zadovoljni viđenim što se kuka tiče. Podsjetimo, Thomas je iz Bostona stigao ozlijeđen, no nitko do sada nije znao koliko je ta ozljeda ozbiljna.
"Nakon što je Isaiah Thomas bio podvrgnut liječničkom pregledu, Cavsi i dalje procjenjuju njegov ozlijeđeni kuk i važu svoje opcije. Igrač mora proći liječnički pregled, jer u suprotnom razmjena igrača i dalje može propasti i biti nevažeća. Jedna osoba koja je upućena u Thomasov liječnički pregled rekla mi je da je situacija vrlo osjetljiva i da u Clevelandu razmišljaju o poništavanju tradea", napisao je u nekoliko tvitova Wojnarowski.
Thomas je u Cleveland stigao nakon velike razmjene igrača između Celticsa i Cavsa. Odnosno, Boston je dao čak trojicu igrača i pick prve runde NBA drafta iduće godine za osvjača NBA prstena 2016. godine. Mnogi vjeruju da je Boston dao toliko jer je znao za loše fizičko stanje Thomasa i nadao se da će to promaknuti Cavsima.
Sada se čeka odluka Cavsa koji navodno imaju i B opciju za trade, a ona bi uključivala Erica Bledsoea, Carmela Anthonyja, te možda Dwyanea Wadea, koji bi ionako trebao doći u Cleveland, nakon što otkupi svoj ugovor i napusti Chicago koji ga je izigrao trejdanjem Jimmyja Butlera.
Taman kada se činilo da je više-manje sve posloženo i spremno za početak trening kampova u NBA ligi, tek se sada zakuhala stvar!