NBA

Odigrana je i najglamuroznija utakmica u svijetu košarke, a trijumf je odnio Zapad pomalo nenormalnim rezultatom od 192:182 što je broj koševa koji do sada nije zabilježen u ovakvim utakmicama.

Najbolji u cijeloj toj priči bio je Anthony Davis koji je bio apsolutni junak večeri sa 52 poena i deset skokova.
Tako je New Orleans mogao uživati u partiji domaćeg igrača koji je pisao historiju... Tako se desilo da domaći košarkaš osvoji MVP nagradu prvi put posle šest godina.
Kada je utakmica u pitanju, bilo je tu naravno više nego dovoljno lijepih poteza, Istok je vodio poslije prve četvrtine, do kraja treće došlo se u egal, da bi u posljednjoj dionici Zapad osigurao pobjedu, šestu u posljednjih sedam utakmica.
Pored Anthonyja Davisa skromno je djelovao čak i Russel Westbrook sa 41 košem za samo 20 minuta (prva 34 za tek 14 minuta), pri čemu je prvih 12 bilo tricama.
Kod Zapada je Kevin Durant ostvario triple-double s 21 košem i po deset skokova i dodavanja, Stephen Curry ubacio je 21 koš.
Kod Istoka je najbolji bio Giannis Antetokounmpo s 30 koševa, od čega čak 12 zakucavanja. LeBron James je s 23 koša postao prvi koji je na All Star utakmicama zabio 300 poena. Kyrie Irving imao je 22 koša i 14 asistencija, a Isaiah Thomas je ubacio 20.