Oni sretnici koji su se uspjeli nagurati na stadion u Sao Paulu kako bi pogledali dvoboj domaćeg Palmeirasa i Atletica Mineira svjedočili su jednom od najljepših pogodaka na brazilskim terenima ove sezone.

Trenutak genijalnosti napadača Palmeirasa Diega Souze dogodio se u 16. minuti susreta kada je rezultat na semaforu već pokazivao 1:1. Poveli su domaćini odmah u prvoj minuti pogotkom Xaviera, a za Atletico Mineiro je u 12. minuti izjednačio Tardelli.

Nogometaši Palmeirasa su nakon toga pritisnuli goste i sijevnula je brza kontra za Olićevog bivšeg suigrača iz moskovskog CSKA Vagnera Lovea. Napadač koji je još uvijek član ruske momčad na posudbi u Brazilu u punom je sprintu krenuo prema lopti, no gostujući vratar Fabian Carini bio je brži te uklizavanjem izbio loptu prema centru.

Tada je domaćim navijačima na stadionu Parque Antártica, kojih je bilo preko 25.000, zastao dah kada su vidjeli potez Diega Souze. 24-godišnji napadač Palmeirasa je izbijenu loptu dočekao 'na prvu' te iz voleja s centra neobranjivo pogodio suparničku mrežu.

Pogledajte: