Misteriozno biće ili optička varka?

Lovci na vanzemaljce su van sebe nakon što je NASA objavila fotograiju na kojoj oni vide stvorenje koje ih podsjeća na fosiliziranog grizlija ili ljenjivca.

Je li život na Marsu zaista postojao?
Na najnovijoj fotografiji koju je snimila NASA, lovci na NLO-e i vanzemaljce poigravaju se idejom mogućeg života na Crvenom planetu. To je zato što slika prilično nalikuje fosiliziranom grizliju ili ljenjivcu, što je izazvalo interes entuzijasta da kopaju dublje o najnovijoj “fleki” snimljenoj kamerom, piše 24sata.hr.
To nije bio prvi put da NASA uzbudi čovječanstvo mogućim tragovimaa života s Marsa. Zbog različitih i čudnih oblika kakvi se mogu naći na svemirskim fotografijama, ljudi su vidjeći već sve, od (posrnule) “djevice s velikim grudima”, izgubljene cipele vanzemaljca-ratnika do lubanje “Bigfoota”.
Tajvanski lovac na vanzemaljce Scott Waring kaže da je fotografija “neobična i zanimljiva”.
“Čak i bez obrade slike, možete jasno vidjeti da prizor izgleda umjetno. Mene podsjeća na stvornje poput medvjeda ili ljenjivca, moguće sa školjkom među zubima. Ali da budem iskren, to bi moglo biti bilo što”, rekao je za Daily Star. “Tamna mrlja je kovrčavo krzno, dok na predjelu lica ima znatno manje dlake”, rekao je.
No, nisu svi uvjereni. Tako mnogi ukazuju da je na fotografiji samo stijena. Zbog igre svjetla, može se nazrijeti neki lik, što daje privid medvjeda.
Ovo se, naravno, čak povezuje i s “običnom” pareidolijom, odnosno ljudskom reakcijom na sposobnost da vidi uzorke, slike ili lica u potuno nasumičnim stvarima.
Uostalom pogledajte NASA-in video pa iskreno recite što vi vidite na njoj.

Strange Fossilized Creature Or Statue Found On... by dekaavram